Skip to content

Goedkoop Oxboard kopen

[sg_popup id=”1″ event=”onload”][/sg_popup]Het Oxboard. Wellicht wel het meest bekende hoverboard binnen de Nederlandse grenzen. En dat is ook niet zo gek, want Oxboard is van Nederlandse makelij! Wil jij een Oxboard kopen, maar weet je niet precies waar je moet zoeken, of vind je € 800,- te duur voor een hoverboard? Lees dan snel dit artikel verder en wie weet kan je een goedkoper alternatief vinden die niet onder doet voor een Oxboard.oxboard kopen

Oxboard alternatieven

Zoals met veel hippe gadgets, zijn er al snel kopieën van het origineel op de markt te vinden. Helaas maakt dit het erg aantrekkelijk om voor de goedkopere Chinese modellen te gaan, maar dit raden wij af. Deze kopieën zijn vaak onbetrouwbaar, en het is nog maar de vraag of deze geleverd worden. Er zijn verschillende alternatieven die wél betrouwbaar zijn, onder andere via bol.com. Drie van de betere hoverboards vinden wij zelf degene van het type die hieronder staan:

Waar Oxboard kopen

Een Oxboard kopen kan via de originele site (van Oxboard zelf) of via online warenhuizen zoals bol.com. Bol.com heeft onze voorkeur, gezien het grote assortiment en de vele verschillende aanbieders van hoverboards. Je weet op deze manier vrijwel zeker dat je een oxboard koopt van een betrouwbare partij en dat je hiervoor niet teveel betaald.